Gergi Tavan Modelleri Ve Fiyatları Nedir?

Gergi Tavan Modelleri Ve Fiyatları Nedir?

Gergi tavan modelleri son zamanlarda dekorasyon alanında su yüzüne çıkan ve mekanlara üstün görsel gücü kazandıran efektif tavan tasarımlarındandır. Aşağıda farklı uygulamalardaki gergi tavan modellerini bulabilirsiniz.

Germe Tavan Sistemleri Ekonomik midir?

  • Dijital Baskı gergi tavan modelleri; yüksek çözünürlüklü görsellerin dijital baskı teknikleriyle tavan gergisinin üzerine uygulanmasıyla geliştirilir. İstenen tarz ve modelde ve renkte görsel seçilerek mekanlarınıza uyumlu konseptlerde çalışmalar yapılabilir. Dini semboller, soyut resimler, havai fişek efektleri, güneşin doğuşu – batışı illüstrasyonları, gökyüzü resim baskıları gibi birçok çeşitlilikte uygulanmaktadır.
  • Lake dokulu gergi tavan; lake dokulu gergi tavan modelleri şık ve parıltılı bir görünüme sahip olduğundan mekanlarda oldukça şatafatlı bir görsel sergiler. Lake dokulu gergi tavan modellerinde geniş, düz ve desensiz bir renk skalası bulunur.
  • Transparan gergi tavan modelleri; diğer adı ışık dokulu gergi tavan modelidir. Oldukça gösterişli ve etkileyici bir stile sahiptir. Alçı kutulama ve ışık bandı gibi uygulamalarla birlikte uygulanabilir. Transparan bir gergi dokusunun ardından mekanlara hoş, gözü yormayan ayrıca ses yalıtımı da sağlayan ışık yayılımı sağlar.
  • Portatif gergi tavan modelleri; normalde standart tavanlı bir mekanda gergi tavan uygulaması için tavanda 15 cm derinliğinde alçıpan havuzları açmak gerekirken, portatif gergi tavanları mekanlarda bu tarz bir inşaat kirliliği yaratmaz. Zira portatif gergi tavan modelleri, mekanların tavanlarına kolaylıkla asılabilmektedir.

Gergi tavan sistemleri incelendiğinde ve şık görsel tasarımı göz önüne alındığında uygulamalar oldukça ekonomik fiyatlara gelmektedir. Fiyatlandırma, mekanların tavan hacmine bağlı olarak hesaplanır. Ayrıca uygulanacak olan modelde yer alan doku, desen ve baskı türevi, işçilik, montaj ve yapım süreci de fiyatlara yansımaktadır.